1. syyskuuta 2011

"Paras tarina minusta"

Kävimme tuossa kesän alussa miehen kanssa Helsingissä ja siellä törmäsin aivan ihanaan vauvakirjaan. Kirjaan johon täytetään siis tietoja lapsuudesta. Syystä tai toisesta se ei vielä silloin tarttunut matkaan mukaan, mikä jäi harmittamaan suuresti. Kyseiseen kirjaan en ollut törmännyt aiemmin missään, enkä tietenkään ottanut kirjan tietoja muistiin.

Lievä epätoivo meinasi iskeä, kun en saanut päähäni tietoja kirjasta enkä löytänyt etsimääni Internetistä. Sitten joitakin viikkoja myöhemmin selailin kirppikseltä ostamiani Vauva-lehtiä, joista löysin viittauksen lehteen :) Kävelinpä sitten paikalliseen Suomalaiseen Kirjakauppaan etsimään kyseistä kirjaa, ja sieltähän hyllyltä niitä löytyi muutamat kappaleet. :) Ei saanut heti aikaiseksi kaupassa käyntiä ja sieltä kirjan etsimistä, vaan piti ensin koluta muut paikat läpi :D


Kuva : Täältä

Kirjassa on söpöjä kuvia ja mielestäni mielenkiintoisia asioita täytettäväksi. Kirjassa kysellään mitkä musiikit ovat in tällä hetkellä ja mitä esimerkiksi tietyt ruoka-aineet maksavat tällä hetkellä :D kaikkien perustietojen lisäksi siis. 
Sivuilta voi käydä kurkkaamassa kirjan sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti