26. kesäkuuta 2011

Piristävä viikonloppu

Nyt on juhannukset vietetty. Olimme perjantaina miehen äidin luona grillailemassa ja lauantaina ajelimme minun vanhempieni luokse mökille. Mökillä olivat myös sisarukseni, eli veli ja kaksi siskoa, sekä toisen siskoista poika.

Se mikä teki lauantaista oikein mukavan ja fiiliksiä nostattavan päivän, oli se kun pääsin mittaamaan sisareni mittarilla sokeriarvot - tai ei niinkään mittaus vaan tulokset. Hänelle diabetes jäi päälle synnytyksen jälkeenkin, ja vielä vuoden jälkeen hän joutuu tarkkailemaan arvojaan silloin tällöin.

Mutta melkein heti mökille päästyä mitattiin paastoarvo. Ensimmäinen mittaus ei todellakaan ollut helppo. :D Taisi pieni hepuli iskeä siinä kun yritin saada itse pistettyä itseäni, ja itkuhan siinä tuli. Sisko pisti sitten tämän ensimmäisen kerran. Toinen kerta meni jo helpommin, silloin sain itse pistettyä reiän sormeeni. Ensimmäinen pistos ei kuitenkaan tiputtanut tarpeeksi verta, joten jouduin pistää vielä toisen kerran. Ja viimeinen sujuikin jo melkein helposti...

Kun neuvolasta kuulin sokerirasituksen tulokset keskiviikkona, taisin sen ottaa hieman raskaasti. Johtuneeko osaltaan hormoneista, luultavasti. Mutta kyllä piristi lauantain arvot, jotka olivat siis hyvät.

Paastoarvo       4,2        (jotain alle 5 pitäisi olla)

 - ruoka : 1 maissi, kasviksia ja broileripihvi

Ruokailusta 1h   5,3  (jotain alle 7/8 pitäisi olla)

- välipala : pieni pala kakkua, 2 suklaakaura keksiä ja 2 karpalokaurakeksiä, 1/2 lasia pepsi maxia.

Välipalasta 1h    4,9  (jotain alle 7/8 pitäisi olla)

Välipalalla ajattelin että nyt testaan kuinka vaikuttaa jos syön muutamat keksit ja kakkupalan. Mutta eipäs ne sokerit huidellutkaan katossa. Mielenkiinnolla odotan tiistaita, jolloin pitäisi alkaa mittailla säännöllisemmin arvoja.


Toiseen aiheeseen tässä kuitenkin vielä. Asumme tällä hetkellä kaupungin keskustassa ihan meille sopivan kokoisessa yksiössä :D Muutto siis on kuitenkin edessä jossain vaiheessa. Enemmän ja vähemmän säännöllisesti olemme katselleet asuntoilmoituksia, mutta nyt löytyi (ainakin ilmoituksen perusteella) ihana asunto. Täytyy huomenna soitella onko asuntoja talossa vielä vapaana. Jos on ja saisimme asunnon, muutto olisi jo ensikuun aikana.

Tässä pari päivää olen myös miettinyt, olenko mahdollisesti voinut jo tuntea pikkuisia potkuja/liikettä masussa. Jonkin aikaa olen jo miettinyt, etten varmaan edes tunnista potkuja, koska kaiken maailman möyrinät erottuvat tällä hetkellä aika selvästi vatsassa. :D Mutta nyt muutamana päivänä tuolla alavatsassa on pienen hetken aikaa tuntunut lievää "kutistusta" ja mietinkin josko siellä Pikkuinen lähettelisi jo merkkejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti