27. kesäkuuta 2011

Muutto

Se olisi sitten muutto edessä. Onhan sitä jo muutamia kuukausia mietitty, mutta tulikin tehtyä tällainen melko pikainen ratkaisu. Kun tieto tulevasta perheenlisäyksestä tuli, taisi melkein ensimmäinen pohdinnan aihe koskettaa asuntokuvioita. Asustelemme siis tällä hetkellä yksiössä, joka on ollut aivan sopiva tähän asti. Nyt tässä muutaman kuukauden ajan vaihtoehtoja katsasteltuamme, aina se mielenkiinto palasi yhteen ja tiettyyn kohteeseen. Kuitenkin epäröimme pistää asioita eteenpäin jo aiemmin, koska vuokrakin nousee melko huomattavasti, jos nyt ei ihan niin ainakin melkein tuplaantuu. 

Siis tänne on ollut valmistumassa (nyt jo aikalailla valmiina) uusi talonyhtiö, vain muutaman sadan metrin päähän työpaikastamme. Tänään sitten varmistimme onko asuntoja vielä vapaana ja eikun vuokrasopimukset kirjoittamaan. Pääsemme muuttamaan perjantaina aivan uuteen kotiin! :) 

2h+kt+s! Sauna, mitä luksusta!  Voisin sanoa, että olen melko innoissani. Pääsee muuttamaan ja järjestelemään tavaroita uuteen kotiin, voi alkaa paremmin miettimään Pikkuisen paikkaa kotona - mihin sijoittuu tuleva pinnasänky, tuleeko hoitopöytää, ja mihin... Ja tietenkin Sauna! :D Ei varmaan kirjoituksesta kuulla läpi, että ensimmäinen oma asunto saunalla kyseessä.

Kirjoitanpas vielä hieman jälkikäteen tänne eräästä illasta. Katselimme sängyltä miehen kanssa Kylmää rinkiä, kun yhtäkkiä mies laittaa käden vatsani päälle. Ei tainnut mitään sanoa, laittoi vain käden paikalleen ja piti siinä jonkin aikaa. Tuli aivan mahtava fiilis tästä. Siitä tilanteesta huokui jotain suojelunhalua tai sellasta, hankalahan sitä on tälleen tekstiksi pukea. Mutta ihana tilanne :) Ensimmäinen miehen oma-alotteinen fyysinen kontakti masuun ja Pikkuiseen. Sen jälkeen siitä on tullutkin jokseenkin säännöllistä, käsi eksyy masulle ja muutaman kerran todettu että kylläpäs täällä on kasvettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti